Brusselheeftwerk.be

Bedrijfspresentaties

Edco

Edco

Wil jij werken bij één van Nederland's grootste handelsondernemingen? Voel jij je thuis in een veelzijdige organisatie die zich richt op de inkoop én verkoop van meer dan 18.000 non-food producten?
ENG-Connect bvba

ENG-Connect bvba

Het werven, selecteren en flexibel inzetten van personeel in de breedste zin van het woord, daar gaat het om bij ons. Er is een grote verscheidenheid aan detacheringsvarianten, zoals project-detachering, detachering met overname (deta-vast), uitgetelde selectie & werving, freelancers, zzp-ers,….
Eqeep

Eqeep

Eqeep is een ervaren dienstverlener op het gebied van Consulting en Detachering.
Eqeep Group

Eqeep Group

Eqeep is een ervaren dienstverlener op het gebied van Consulting en Detachering.
Etown Werving & Selectie

Etown Werving & Selectie

ETown is een professioneel werving- & selectiebureau dat zich concentreert op de arbeidsmarkt in Zuid-Oost Brabant.
Experience-it

Experience-it

Experience detacheert, werft & selecteert alleen de beste professionals op het gebied van IT, Finance, HRM en Legal. Onze toppers hebben minimaal 5 jaar ervaring in hun specifieke vakgebied en kiezen bewust voor het detacheringsvak of een vaste baan.
Experts@business

Experts@business

Our vision is to help our clients facing their daily challenges, issues or problems by offering tailored solutions, using our network of independent Executives, with proven track records of Expertise and Experience.
Fintrex BV

Fintrex BV

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dé partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.
Fitselect

Fitselect

De "core business" van FitSelect is het bij elkaar brengen van werk en mensen binnen de fitness, wellness en leisure branche. Met als focus management & sales functies vanaf MBO/HBO+ niveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring zijn wij gericht op snelheid en kwaliteit. Middels ons unieke concept, waarbij betrokkenheid en samenwerking centraal staan, voorziet FitSelect in één zorgeloos aanspreekpunt voor werving & selectie.
Fizzle

Fizzle

Sprankelende profielen. Schitterende resultaten. Sales talent in België, daarvoor moet u bij Fizzle zijn. Fizzle biedt u sprankelend efficiënte oplossingen voor al uw sales vragen.
ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition is een werving & selectie- en detacheringsbureau voor professionals in de vakgebieden (commerciële) arbeidsbemiddeling, sales en techniek. ForAmbition is NEN 4400-1 gecertificeerd en is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Onze klanten

Klikwork Martens & Brijs nv IcTalented People Zeb