Brusselheeftwerk.be

Bedrijfspresentaties

OAK Bemiddeling

OAK Bemiddeling

OAK bemiddeling helpt bij het vinden van de juiste specialisten op het gebied van ICT, Account management en ondersteunende functies, door gebruik te maken van onder andere, een netwerk dat in meer dan 33 jaar arbeidsverleden is opgebouwd.
ORBID HR Services

ORBID HR Services

Omdat ORBID altijd de kant van de klant kiest, plaatsen we op onze website, naast onze eigen ORBID vacatures, ook alle vacatures bij onze klanten waarvoor ORBID HR Services ingeschakeld wordt. Bedrijven vragen ons om vanuit onze expertise geschikte kandidaten te vinden. We doen dat weloverwogen en na een grondige screening van de functie-inhoud. Samen met het bedrijf maken we een functieprofiel en bepalen we het ideale wervings- en selectietraject.
OUD Retail Angels

OUD Retail Angels

Retail Angels is als Human Resources adviesbureau enkel en alleen gefocust op de retailsector. Omdat we geloven dat u het waard bent. En omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de enige weg naar excellence is. Wij zijn actief in de verschillende subsegmenten zoals: Mode, Schoenen, Supermartkt, Health & Beauty, Interieur, Electro, Telecom, Autoverdelers, Doe het zelf & Tuin, Multimedia, Boeken en Papierwaren, Voeding, Pharma, Hotel & Toerisme.
Partena ziekenfonds & partners

Partena ziekenfonds & partners

Bij Partena staan kwaliteit en contact met de klant voorop. Dat kan alleen dankzij onze enthousiaste medewerkers. Gedreven, competente mensen die doelgericht werken en zich met de glimlach inzetten voor onze klanten. Mensen zoals jij... In ruil biedt Partena je een respectvolle, duurzame job met tal van doorgroeimogelijkheden bij een onderneming die trots de kwaliteitslabels ā€˜Beste Werkgeverā€™ en ā€˜Investors in Peopleā€™ draagt. Dit bewijst dat je bij Partena goed opgeleid, gehoord en gewaardeerd wordt, en bij ons elke dag weer met evenveel zin je job kunt doen. Ook dat is kwaliteit!
Partena ziekenfonds en partners

Partena ziekenfonds en partners

Partena wil dat iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Naast een ziekteverzekering met hospitalisatie en tandverzekering, kan je rekenen op tal van diensten voor meer levenskwaliteit en comfort.
People in Science

People in Science

People in Science is een recruitmentbureau voor professionals in de branches chemie, biotechnologie, life science, farma, milieu, en food.
Personato BV

Personato BV

Personato Werving en Selectie wil maar Ć©Ć©n ding: jouw ambities realiseren. Willen omzetten in doen. Waarom? Omdat het ons energie geeft en trots maakt. Omdat we volop genieten van gezamenlijk succes. Omdat we gewoonweg niet anders kunnen.
Personeelselectief

Personeelselectief

PersoneelSelectief bemiddeld zijn personeelsaanbod op basis van Werving En Selectie, Detachering en Uitzenden. Specifiek voor regio Zwolle, Genemuiden, Zwartewaterland en Staphorst bemiddelt zij geschoold personeel, administratief, commercieel en technisch. Tevens het verzorgen van trainingen, zoals managementtraining op diverse niveaus.
Pro-Vacature

Pro-Vacature

PRO-intermediairs is een allround bemiddelingsbureau om vraag en aanbod van personeel samen te brengen. Door onze jarenlange ervaringen in de arbeidsbemiddeling kunnen wij op elk personele vraagstuk een oplossing bieden. Onze kern business is Werving en Selectie op elk niveau. Juist ten doel naar een dienstbetrekking te bemiddelen.

Onze klanten

U-Count Unamic Belgiƫ Jobsverzekerd Matchpartner Zorg en Welzijn Glasford