Brusselheeftwerk.be

Glasford

Glasford

Adres gegevens

Adres:Herengracht 282
Postcode:1001 JJ
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31206599666
Fax:+31205209611
Website:Glasford

Over: Glasford

Glasford International Nederland is de Nederlandse partner van het wereldwijde Glasford International executive search bedrijf. Volgens een recent rapport in het vakblad Search Consult, is Glasford International een van ‘s werelds top 20 executive search consulting companies.

Vanaf de start van Glasford International in 1996 hebben we onze klanten ondersteund met de identificatie van de meest talentvolle executives voor strategische en managementposities, zodat zij in staat zijn om top management teams te bouwen en de allerbeste specialisten aan boord te halen en te behouden. We werken in alle sectoren van handel en industrie. De kern van ons werk draait om Direct Search projecten en om ons Assessment and Development Proces. Daarmee hebben we in alle jaren van ons bestaan bewijskracht geleverd met een lange reeks van succesvolle projecten.

We werken primair voor klanten op onze thuismarkt in Nederland. We zijn succesvol dankzij het jarenlang opbouwen en onderhouden van een sterk zakelijk netwerk, een hechte zakelijke relatie met klanten en kandidaten en een inzet met hart en ziel op ieder nieuw project. We werken in Nederland vanuit verschillende kantoorlocaties, dichtbij de klant. U vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Zwolle. Heeft u een vraagstuk buiten Nederland? Zoekt u iemand met sterke internationale ervaring en behept met het juiste talent om in andere talen en culturen te excelleren? Gaat u eerste stappen zetten in een ander land? Van Stockholm tot Shanghai, van St. Petersburg tot Santiago, onze internationale Glasford collega’s kennen uw business en denken en werken op dezelfde golflengte als u en ons.

Ons klantportfolio varieert van kleine en middelgrote ambitieuze bedrijven tot aan de grote corporate ondernemingen. We werken in Nederland met een team van vijf consultants met een focus op de volgende segmenten:

  • Industrie / Productie / Manufacturing (chemie, pharmacie, plastics, food, non-food, hout en papier, etc.)

  • IT / Telecommunicatie (software, hardware, mobile, services, B-to-B en B-to-C)

  • Media / Publishing (uitgeverijen, online, crossmedia en traditioneel)

  • Technology / High Tech (electronica, innovatie, instrumentarium, etc.)

  •  Retail / Groothandel / Detailhandel (food/non-food) 

  • Transportation / Logistics 

  • Health & Lifestyle

  • Financiële dienstverlening

  • Landbouw / Agrarische sector

  • Boardroom Consultancy / Organisatieadvies
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Hoek Consultants B.V. IT-Profile Redvice Bronsonn Recruitment Decom Technology People Target IT CPM Martens & Brijs nv Recruiters At Work