Brusselheeftwerk.be

Bedrijfspresentaties

Martens & Brijs nv

Martens & Brijs nv

Een team van gedreven, hands-on HR-adviseurs. Specialisten in direct search, werving en selectie, assessment, training/coaching en HR-consulting. Engagement, drive, een passie voor ons vak. Onze focus is uw ontwikkeling.
Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.
Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank is gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden, detacheren en payrollen van ervaren en gekwalificeerde docenten.
Multi

Multi

Het succes van MULTI is gebaseerd op zorgvuldig opgebouwde expertise.
NetCare

NetCare

NetCare heeft een compleet aanbod in ICT, zowel hard en software, projecten maar ook het inzetten van ICT professionals voor vast of tijdelijk. Een compleet aanbod tegen scherpe tarieven geleverd door een enthousiast team.
Netwerkt werving & selectie

Netwerkt werving & selectie

Als je een baan zoekt waarin je jouw achtergrond in de autobranche kunt gebruiken ben je bij Autobanen Werving en Selectie aan het goede adres. Autobanen is specialist in de werving en selectie van kandidaten op MBO, HBO en WO-niveau voor de autobranche en leasebranche.
Newroadz BV

Newroadz BV

NewRoadz is specialist in vaste banen op het gebied van trucks, transport en logistiek. Kortom de wereld van diesel en de grote wielen. Een goede match tussen jou en je nieuwe werkgever is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking waarbij we vooral kijken naar jouw karakter en de cultuur van het bedrijf.
Nexus

Nexus

NEXUS staat voor logistiek interim management, project sourcing, supply chain consultancy en high level search & selection en werkt met een netwerk van specialisten om van uw supply chain een value chain te maken! Nexus is m.aw. een flexibele HR business partner met een volledige focus op Supply Chain & process improvement functies.

Onze klanten

Sodeva Consulting & Development Amedes België NV Mobilityjobs Conversion Talent Verotech OAK Bemiddeling 2Staff