Brusselheeftwerk.be

IT-Profile

IT-Profile

“Luisteren is een inspanning. Begrijpen een vak apart. Ons vak.”
IT-Profile is niet zomaar een IT werving- en selectiebureau. Wij zijn allround IT loopbaanspecialist voor technische en commerciële IT-ers. Van starter tot zeer ervaren, van operationeel tot leidinggevende. Voor IT-ers door IT-ers: wij begrijpen precies wat iemand bedoelt.

Voor IT-ers
Voor IT-ers zijn we een volwaardig gesprekspartner voor íeder loopbaan moment. Voor een vrijblijvend carrièreadvies, een nieuwe baan of een opleiding. Wij kennen de markt als geen ander en hebben veel contacten. Onze kracht ? Reëel, nuchter en eerlijk zijn in ons advies. Loopbaanadvies geven dat bij je past. Je bemiddelen naar een baan of opleiding waar jij het meest aan hebt. Jouw onafhankelijke loopbaanadviseur. Nu én later.

Door IT-ers
IT-Profile is opgericht door twee IT professionals met een ruime ervaring in operationele IT, management- en directiefuncties. Met de passie om vanuit de kandidaat te denken en te handelen. Niet alleen bemiddelen, maar ook adviseren; voor nu, maar ook voor de toekomst. Wij zijn vakidioten. Reëel, nuchter en eerlijk. We geloven in recruitment op basis van strategisch partnership. Om verder te kunnen gaan waar anderen stoppen. Met een duurzame relatie als resultaat. Wij hebben aan één woord genoeg. \

Voor Werkgevers
U zoekt een specialist die begrijpt wat IT’ers motiveert. Wat zij zoeken in een baan. Die u adviseert hoe u dit talent kunt binnenhalen, stimuleren en behouden. Wij spreken hun taal en zijn kritisch in onze bemiddeling, zodat u uw organisatiedoelen bereikt met de juiste mensen. Wij zijn de ICT arbeidsmarktspecialist die graag uw strategische samenwerkingspartner is voor instroom, doorstroom en uitstroom van uw IT personeel.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

AgriMatch België / Belgique Arcadis Belgium Amedes België NV Dewitec Health Care Management Carmen Breeveld Jobhotel ENG Connect bvba Partena ziekenfonds & partners