Brusselheeftwerk.be

Datastage/ BI consultant - INTERN – Anderlecht – 40% thuiswerken

Locatie

Anderlecht

Publish date

18-09-2014

Opdrachtgever

Target IT

Bedrijf

Deze IBM partner vindt zijn specialisatie terug binnen Business Intelligence. Ze zijn hoofdzakelijk op de medische sector gericht. Om hun gespecialiseerd BI team te versterken, kijken ze momenteel uit naar een Datastage – ETL ontwikkelaar.
Binnen hun team wordt teamwork, zelfstandigheid en zelfontwikkeling erg gestimuleerd. Daarnaast is er een mooie work-life balans doordat er de mogelijkheid is om 40% van thuis uit te werken.

Jobomschrijving

Als BI consultant ben jij verantwoordelijk voor een brede rol startend bij het adviseren van opdrachtgevers. Verder bedenk je BI oplossingen op maat en in samenspraak met de klant.
Daarnaast ben je actief aan de achterkant van een BI traject. Je houdt ervan om datawarehousemodellen te ontwikkelen en te analyseren. Diverse ETL-procedures worden door jou geoptimaliseerd.
Ten slotte zorg je voor een opvolging van jouw projecten en stuur je bij waar nodig.

Het profiel

- Je bent hoger opgeleid.
- Je bezit ETL kennis ( Datastage) en een goede kennis van DWH principes en technieken.
- Je hebt zo'n 2 tot 3 jaar (of meer) werkervaring met Business Intelligence.
- Je bent communicatief sterk, dit zowel in het Nederlands als het Engels.

Het aanbod

Zeer interessante en gevarieerde projecten binnen een dynamisch en enthousiast team met de mogelijkheid tot Project Management.
De mogelijkheid om 40% van thuis te werken + glijdende werkuren.
Uitgebreide kans om doorgroeimogelijkheden waar te maken.
Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, inclusief bedrijfswagen, netto vergoeding, GSM, laptop,..

Onze klanten

AV Werving & Selectie S. Leclère & consultants Fedict Select Fizzle Nissan ForAmbition Werving & Selectie en Detachering ENG Connect bvba AgriFoodMatch BV Jobco Support